Verloop van de reservering

Autoverhuurders  
Hertz Budget Europcar Avis Alamo National Sixt Thriffty Dollar
Prijsgarantie
Autoverhuur in cijfers
160
landen
53000 locaties

8.1 M tevreden cliënten
100% beste prijs
Wat houdt de huurprijs van de auto in
  • Gratis annuleren en wijzigen van de reservering
  • Schadeverzekering
  • Diefstalverzekering
  • Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid
  • Onbeperkt gebruik in kilometers
  • Luchthaven toeslag
  • Plaatselijke belastingen
  • 24 uur hulpdienst
Verloop van de reservering
1. stap: Zoeken, Aanvraag Prijsofferte
Gelieve de afhaallocatie van de huurauto te kiezen (land, stad, plaats bvb.: Luchthaven), en indien de inleverlocatie afwijkt van de afhaallocatie, gelieve dit ook aan te duiden. Daarna geeft u apart de dag en het precieze tijdstip aan van zowel afhaling als inlevering. Tenslotte dient u de leeftijd van de chauffeur te bepalen. en de zoekpdracht kan doorgaan.
2. stap: Selectie, Reservering
Bij de tweede stap voert het systeem eerst een zoekopdracht uit tussen de offertes van de autoverhuurders, dit in overeenstemming met de door u opgegeven criteria, zodat het voor u de perfecte auto vindt. De in het zoekresultaat verkregen lijst van huurauto’s verschijnt in prijsvolgorde, zodanig dat de goedkoopste auto bovenaan staat. Naast elke auto verschijnt er een korte bijhorende omschrijving, de huurprijs, enige belangrijke informatie, en de op de reservering betrekking hebbende voorwaarden en restricties. De functie „Ik sla de prijsofferte op”, onder de knop „Reserveren”, biedt de mogelijkheid om de gegeven prijsofferte voor achteraf op te slaan in een e-mail. Gelieve, indien u uw keuze heeft gemaakt, op de knop „Reserveren” te klikken.
3. stap: Reservering, Extra’s
Onder dit punt krijgt u een meer gedetailleerde gids in verband met de huur van de uitgekozen auto, voorts heeft u de mogelijkheid tot aanvraag van verschillende extra’s tijdens de periode van de autohuur. Duidt u hier de nodig geachte extra’s aan, waarvan u de prijs dient te betalen bij het afhalen van de auto bij de autoverhuurder. Dergelijke extra’s zijn bijvoorbeeld GPS, kinderzitjes, sneeuwkettingen, skilathouders. Gelieve op de knop „Verder” te klikken, zodra u alle nodige extra’s hebt geselecteerd.
4. stap: Reservering – Verstrekking van gegevens
Gelieve bij deze stap de gegevens van de chauffeur te verstrekken. Controleer de juistheid van de gegevens, klik daarna op de knop „Reserveren”. Geef daarna, indien u op een luchthaven uw auto gaat afhalen, volgens het pop-up vesnter het vluchtnummer op.
5. stap: Veilige betaling – Bevestiging
Gelieve de gewenste betalingswijze te kiezen, vul vervolgens het betalingsformulier in op basis van de benodigde kaartgegevens. Na klikken op de knop „Reserveren” verschijnt de bevestgingspagina met uw reserveringsnummer. Hierna zult u een e-mail ontvangen, die de details van de reservering bevat, en belangrijke informatie omtrent het betalingsbewijs. Dit zal u in afgedrukte vorm nodig hebben bij afhaling van de auto.